Ripac Air Solutions

Ripac Air Solutions

Op het gebied van beschermen en opvullen kun tu bij BührmanUbbens terecht voor Air solutions van Ripac. Ripac is een Duitse producent van hoogwaardige folies. Ripac Air solutions zijn opblaasbare folies, waardoor en luchtkussentjes ontstaan om uw producten te beschermen. Binnen de Air Solutions zijn er twee lijnen.

Ripac Aeolos luchtkussens

Ripac Aeolos zijn de bekende luchtkussens met één luchtkamer. Lage afvalverwerkingskosten en diverse mogelijkheden om holle ruimtes op te vullen maken dit product tot een must!

Aeolos Standard
Aeolos Standard is geschikt voor het meerendaal van snelgroeiende online bedrijven. Met verlengde rollengtes ondersteunt dit klanten volledig bij het behalen van operationele efficiëntie met minimale downtime.

Aeolos Classic
De Aeolos Classic lijn biedt sterkte en duurzaamheid met een unieke folie-samenstelling die ontworpen is om de lucht langer vast te houden. Aeolos Classic is ook verkrijgbaar in langere rollengtes om de efficiëntie te verbeteren.

Aeolos Eco

Aeolos ECO-folies zijn 20% in CO2-gereduceerd in vergelijking met andere folies op de markt en zijn herkenbaar aan de groene kleur van de folie.

Aeolos Premium
De Aeolos Premium-folies zijn bedoeld voor zware, veeleisende verpakkingstoepassingen. Waar gewicht en moeilijke vormen een rol spelen, bieden de Aeolos Premium-folies uitstekende bescherming zonder de noodzaak van een dure, op maat gemaakte oplossing.

Ripac Anemoi luchtpockets

Het Ripac Anemoi folie is een beschermende mat welke onderverdeeld in verschillende kleinere luchtpockets verdeeld over een groot oppervlak. Hierdoor ontstaat een beschermende mat. De speciaal ontworpen kamersystemen werken effectief als een zachte schokdemper daar de luchtdruk zich tijdens ruw transport automatisch aanpast. Net als de Aeolos bieden we de Anemoi als Standard, Classic en Premium uitvoering.

Gratis vulmachine

De bijbehorende vulmachines kunnen wij in bruikleen geven, klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Gerelateerde producten