Over ons

groningen 1935
bovenaanzicht 1964 kantoor

 

Aanbod

Voor al uw vragen op het gebied van verpakkingsmaterialen, papierwaren en aanverwante artikelen als ook het (laten) bewerken en verpakken van voornoemde producten, met als doel; het leveren van een zodanige toegevoegde waarde aan u; onze ketenpartners, zodat u zich optimaal kunt toeleggen op uw eigen kernactiviteiten.

Visie

Het leveren van een zodanige toegevoegde waarde aan onze ketenpartners dat zij zich optimaal kunnen toeleggen op hun kernactiviteiten.

Missie

BührmannUbbens wil erkend worden als de onderneming die het beste de wensen van de klant invult. Wij concentreren ons daarbij op waarden als betrouwbaarheid, bezieling, respect, vertrouwen en duurzaamheid.

Kwaliteit is geen toeval

Afspraak is afspraak is ons motto en ‘ontzorgen’ het middel als het gaat om de relatie met u. Veel (standaard) producten treft u aan op onze site, maar naast deze producten zijn we sterk in het realiseren van klant specifieke product oplossingen op het gebied van verpakkingsvraagstukken. Neem gerust contact op: onze verpakkingsspecialisten helpen u graag.